Asbestipurkutyöt Forssan seudulla

Teemme asbestin purkutöitä myös alueilla Helsinki, Hämeenlinna, Hyvinkää, Riihimäki, Salo ja muu Etelä-Suomi

Meillä työskentelee valtuutettuja, asbestipurkutöihin erikoistuneita ammattilaisia. Meillä asbestipurkutyöt tehdään asbestitöihin huippuunsa kehitetyllä kalustolla sekä muilla hyväksi havaituilla tekniikoilla, joiden ansiosta terveydelle haitalliset asbestikuidut eivät pääse leviämään ympäristöön. Purkutyöt sujuvat turvallisesti, eivätkä sitä suorittavat työntekijät ja muut ympäristössä olevat altistu asbestin haitoille. Rakennusliike, taloyhtiö tai kunta – pyydä tarjous korjattavan kiinteistön asbestipurkutöistä. Urakoimme Forssan lisäksi alueilla Helsinki, Hämeenlinna, Hyvinkää, Riihimäki, Salo ja muu Etelä-Suomi.

Tilaa asbestikartoitus ja muut tarvittavat asbestipurkutyöt meiltä

Asbestipurkutyö lähtee asbestikartoituksesta. Kartoituksen jälkeen suunnittelemme ja toteutamme huolellisesti tarvittavat purkutyöt, teemme jälki-ilman mittaukset sekä asbestijätteiden poiskuljetukset työmaalta. Pidämme hyvää huolta työturvallisuudesta ja käsiteltävän tilan eristämisestä.

Pyydä meidät mukaan hankkeeseesi toteuttamaan tarvittavat asbestipurkutyöt. Urakoimme niin pienissä remonteissa kuin suuremmissakin saneeraushankkeissa. Tiesitkö, että meiltä saa myös homekohteiden purkutyöt sekä kokonaispurut? Toimipisteemme sijaitsee Forssassa, mutta liikumme työmaalta toiseen myös Helsinkiin, Hämeenlinnaan, Hyvinkäälle, Riihimäelle, Saloon ja muualle Etelä-Suomeen. Ota yhteyttä!

Kotisivut yrityksille: Mainostoimisto Kompassi